Logo sk.decormyyhome.com

Ako umyť kúpeľňu

Ako umyť kúpeľňu
Ako umyť kúpeľňu

Video: Ako lacno vyčistiť kúpeľňu 2024, Júl

Video: Ako lacno vyčistiť kúpeľňu 2024, Júl
Anonim

Čistá kúpeľňa je príjemná a pohodlná. Pravidelné čistenie tejto časti bytu je nevyhnutné, pretože inštalatérske práce sa umyjú týždenne ľahšie ako odstránenie starých hrdzavých škvŕn a usadenín mydla.

Image

Budete potrebovať

gumené rukavice, saponáty, kefy, handry, vedro

Návod na použitie

1

Začnite čistiť kúpeľňu od stropu a stien. Dlaždice a spoje medzi nimi dôkladne umyte. Venujte pozornosť kapote. Odstráňte z neho kryty a vyčistite ich. Pracujte v gumových rukaviciach a v kúpeľni používajte čistiace prostriedky. Uprednostnite tekuté detergenty. Pri použití práškov riskujete, že sa do pľúc vdychujú častice.

2

Umyte všetky police, šálky, mydlá. Tu sa môže hromadiť mydlo. Aby ste to zvládli efektívnejšie, použite kefku, napríklad starú zubnú kefku.

3

Vyčistite zrkadlo. Na čistenie skla použite sprej: nastriekajte ho na povrch, rovnomerne rozmiestnite krúživým pohybom, pričom osobitnú pozornosť venujte silne znečisteným oblastiam a potom utrite mäkkou suchou handričkou. Uistite sa, že materiál nezanecháva vlákna.

4

Umyte koberce. V závislosti od materiálu, z ktorého sú vyrobené, a od režimov, ktoré vaša práčka podporuje, môžete to urobiť manuálne ich predbežným namáčaním alebo použitím domácich spotrebičov.

5

Choďte do vane a umývajte sa. Inštalatérstvo je tiež lepšie čistiť pomocou tekutých alebo gélových výrobkov. Postupujte podľa pokynov. Na odstránenie silných nečistôt má zmysel aplikovať produkt, nechať ho pol hodiny, potom trieť umývadlo, vaňu, vodovodné kohútiky a nakoniec opláchnuť. Pri manipulácii s čistiacim prostriedkom zabráňte kontaktu pokožky vašich rúk s rukavicami.

6

Umyte podlahu. Zoberte podlahový čistič. Rozpustite ho v vedre s teplou vodou. Podlahu by ste mali umyť aj gumovými rukavicami.

7

Z kúpeľne vyberte cudzie predmety, prázdne fľaše a nepotrebné obaly. Prejdite si prostriedky, ktoré ukladáte v tejto miestnosti. Ak ste masku na tvár alebo balzam na vlasy dlho nepoužívali, skontrolujte, či uplynula ich doba použiteľnosti a vyhoďte ich alebo usporiadajte z popredného miesta v skrini.

8

Skontrolujte množstvo mydla, zubnej pasty a pracieho prášku. Ak dôjde niečo, doplňte spotrebný materiál.

Súvisiaci článok

Ako dokonale vyčistiť kúpeľňu: 15 vecí, na ktoré by ste nemali zabudnúť