Logo sk.decormyyhome.com

Ako zvoliť osviežovač vzduchu

Ako zvoliť osviežovač vzduchu
Ako zvoliť osviežovač vzduchu

Video: Šikovná vychytávka, která vám provoní celý byt 🏡 2024, Júl

Video: Šikovná vychytávka, která vám provoní celý byt 🏡 2024, Júl
Anonim

Moderní výrobcovia ponúkajú veľa druhov osviežovačov vzduchu, a ak sa výber predtým obmedzoval iba na aerosóly, dnes sa sortiment vyrábaných produktov značne rozšíril, takže pre bežných kupujúcich je niekedy ťažké rozhodnúť sa, ktorý osviežovač si vybrať.

Image

Návod na použitie

1

Najbežnejšie osviežovače vzduchu sú vo forme aerosólu (sprej). Sú vhodné na použitie, avšak práve také látky ničia ozónovú vrstvu atmosféry, čo opakovane potvrdili vedecké štúdie. Preto, ak pre vás nie je starostlivý prístup k životnému prostrediu iba krásnymi slovami, je lepšie opustiť osviežovače aerosólu v prospech modernejších prostriedkov na báze oleja a gélu.

2

Ak je vo vašom byte čistič vzduchu, mali by ste tiež odmietnuť používať osviežovače aerosólu. Faktom je, že ozón, ktorý vypúšťa čistička vzduchu, a látky obsiahnuté v aerosóle, keď sa kombinujú, vytvárajú zloženie, ktoré nie je bezpečné pre ľudské zdravie.

3

Dnes sú sieťové a elektronické osviežovače (elektrické dávkovače) veľmi žiadané. Rozdiel je v tom, že elektrické osviežovače sú napájané zo siete, zatiaľ čo elektronické osviežovače sú napájané z batérií. Najpohodlnejšie sú elektrické zásobníky, v ktorých môžete na membráne nastaviť režim vybíjania aromatickej kompozície. Existujú tiež elektronické osviežovače, ktoré reagujú na zahrnutie svetla a otváranie dverí.

4

Pokiaľ ide o výber arómy, je najlepšie riadiť sa presne tým, kam plánujete použiť osviežovač. Ak si kúpite výrobok na použitie vo vašom byte, spoliehajte sa na svoje vlastné preferencie, ale ak je osviežovač určený na použitie v kancelárii alebo inej miestnosti, kde sa nachádzajú iní ľudia, je lepšie zvoliť neutrálnu vôňu. Napríklad si môžete vybrať produkt s vôňou mora alebo dažďa.

5

Špecializuje sa veľa osviežovačov vzduchu vyrábaných modernými výrobcami. Napríklad existujú prostriedky, ktoré ničia vôňu tabaku alebo vôňu kuchyne. K dispozícii sú aj osviežovače určené špeciálne pre latríny.

6

Tí, ktorí neuznávajú aerosóly a osviežovače na báze aromatických olejov, by si mali kúpiť pevné prostriedky na aromatizáciu a čistenie vzduchu, ktoré sú kompaktnými blokmi a sú zavesené vo zvislej polohe.

7

V toalete by ste nemali používať aromatické aerosóly, pretože štandardná toaleta sa vo veľkých rozmeroch nelíši. Na tieto účely je lepšie kúpiť špeciálne osviežovače na báze gélu. Nemajú tak výraznú arómu ako aerosóly, ale životnosť gélu je oveľa dlhšia.