Logo sk.decormyyhome.com

Bielenie znečistené veci

Bielenie znečistené veci
Bielenie znečistené veci

Video: Ivan Kubán - Look up in the Sky / 528 Hz Body Regeneration/ healing 2024, Júl

Video: Ivan Kubán - Look up in the Sky / 528 Hz Body Regeneration/ healing 2024, Júl
Anonim

Každá osoba v šatníku má snehovo biele šaty. A samozrejme, všetci sa stretli s takým problémom, ako je odstránenie rôznych miest. Ak prášok nepomohol, čo mám robiť v takejto situácii?

Image

Budete potrebovať

„Biely“ (bielidlo v tabletách), peroxid vodíka, prací prášok, sóda, amoniak, modrý

Návod na použitie

1

Nalejte do umývadla teplej vody. Pridajte 30 ml „bieleho“ a trocha pracieho prášku do vody. Ponorte úplne špinavú vec do tohto riešenia a nechajte ju tam hodinu a pol. Po uplynutí tejto doby by sa biely materiál mal opláchnuť tečúcou vodou a dobre vysušiť.

2

Neexistuje menej účinný spôsob bielenia. Nalejte päť alebo šesť litrov vody do smaltovanej nádoby. Pridá sa 20 ml peroxidu vodíka a štyri polievkové lyžice sódy. Kontaminovanú látku ponorte do tohto roztoku a nechajte jednu hodinu variť. Potom opláchnite tečúcou vodou a osušte.

3

V roztoku vody, amoniaku a sódy môžete bieliť aj našu znečistenú vec varom na miernom ohni najmenej dve hodiny. Potom túto látku opláchnite tečúcou vodou a osušte.

4

A aby ste odevom dodali nádhernú bielu farbu, mali by ste ju v slabom modrom roztoku po dobu desiatich minút úplne znížiť. Potom predmet opäť opláchnite tečúcou vodou a vysušte.

Ako bieliť biele veci