Logo sk.decormyyhome.com

3 elektrické spotrebiče, ktoré uľahčujú životnosť

3 elektrické spotrebiče, ktoré uľahčujú životnosť
3 elektrické spotrebiče, ktoré uľahčujú životnosť

Video: ETA Gratus Titanium 2024, Septembra

Video: ETA Gratus Titanium 2024, Septembra
Anonim

Každý týždeň trávime niekoľko hodín čistením, umývaním, umývaním riadu a inými domácimi prácami, namiesto toho, aby sme tento čas trávili s rodinou alebo robili niečo príjemné. Nie každý vie o niektorých moderných elektrických spotrebičoch, ktoré môžu náš život uľahčiť.

Image

Práčka / sušička. Je ťažké nájsť dom bez práčky. Používame ho niekoľkokrát týždenne a potom trávime asi 20 minút zavesením bielizne. Na jeden deň to nestačí, ale za mesiac to trvá 4-5 hodín. Umývačka / sušička vás tentoraz bezplatne uvoľní. Zo stroja získate suché veci, ktoré môžete okamžite vyžehliť alebo vyčistiť v skrini.

Robot vysávača. Už nemusíte tráviť hodiny bojom s nečistotami na zemi, nemusíte počúvať hluk konvenčného vysávača. Vysávač robota vyčistí byt aj v neprítomnosti. Stačí ho naprogramovať na čistenie v určité dni a hodiny (môže to byť čas vašej práce alebo prechádzky s deťmi a domácimi miláčikmi), a tiež nezabudnite odstrániť rozptýlené veci a káble z podlahy. Po dokončení práce sa samotný robotický vysávač nabije a budete musieť vyčistiť zberač prachu a samotný prístroj iba raz za týždeň.

Leštička robotov. Mladší brat čističa robotov. Áno, v minulosti je možné často vykonávať mokré čistenie. Leštička robotov nastrieka čistú vodu, utrie podlahu a potom nasaje špinavé do samostatnej nádoby. Je vybavený senzormi, ktoré rozpoznávajú oblasti vysokého znečistenia. Vďaka leštičke robotov budú na vašej podlahe nielen zvyšky a prach, ale aj škvrny.